Met ingang van 1 juli is Janine Timmers toegetreden tot het dagelijks bestuur van de DCRF. Janine is werkzaam als manager wetenschap bij de Jeroen Bosch Academie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. Janine vervangt Martine Swarttouw die het bestuur wegens te drukke werkzaamheden heeft verlaten.

Janine is na haar studie gezondheidswetenschappen, gepromoveerd aan de Radboud Universiteit. In het Jeroen Bosch Ziekenhuis werkt zij met haar team aan optimale wetenschapsondersteuning voor onderzoekers. Samen met diverse (netwerk)partners streeft ze de ambitie na om de maatschappelijke impact van onderzoek te verhogen en zo mee te werken aan het gewaagde doel van het Jeroen Bosch ziekenhuis: in 2025 geven de mensen uit Den Bosch en omstreken hun gezondheidswelzijn het hoogste cijfer in Nederland. Lidmaatschap van het Dagelijks Bestuur van de DCRF kan daar mede aan bijdragen.

Het bestuur van de DCRF heet Janine van harte welkom en ziet er naar uit om met haar samen te werken bij de activiteiten van de DCRF.