De ECTR-trainingen en -kennistoetsen van de DCRF Academie zijn geaccrediteerd! Onder meer om de verwerking van de accreditatiepunten automatisch te laten verlopen, vinden op vrijdag 1 mei 2020 verschillende aanpassingen plaats aan het leerplatform van de DCRF Academie. Daardoor kun je die dag van 9.00u – 13.00u geen trainingen volgen.

De aanpassingen op een rijtje

  • De ECTR-trainingen en -kennistoetsen zijn geaccrediteerd! Bij een voldoende score op de toets worden de behaalde accreditatiepunten automatisch doorgestuurd naar PE-online. Heb je voor 1 mei al een training afgerond? Laat dit dan weten via klantenservice@dcrfacademie.nl. Onze klantenservice voert je punten dan voor je in.
  • Het systeem komt volledig beschikbaar in drie talen: Nederlands, Engels (UK) en Engels (USA).
  • De huidige gebruikers zullen merken dat er aanpassingen zijn van de navigatie die het gebruiksgemak vergroten.

Blijvend vernieuwen: training in het Duits

Er staan meer aanpassingen op stapel. Zo wordt er op dit moment gewerkt aan het beschikbaar maken van de trainingen in het Duits!

De aanpassingen baseren we ook op de wensen en behoeften van de cursisten, die we samen met onze samenwerkingspartner GCP Central regelmatig inventariseren. Op dit moment doen we dat door middel van een korte enquête, die is opgesteld door GCP Central. We gebruiken de resultaten om ervoor te zorgen dat het leerplatform effectief is en aansluit bij de wensen van de gebruikers.

Wil je de enquête ook invullen? Dan stellen we dat zeer op prijs. Het helpt ons bij een van onze speerpunten voor het verbeteren van het klinisch onderzoek in Nederland: het bevorderen van deskundigheid van de klinisch onderzoek professionals.