De bezoekers van het DCRF jaarcongres hebben de bijeenkomst zeer gewaardeerd. Dit blijkt uit een schriftelijke evaluatie die door 30% van de bezoekers is ingevuld. Het gemiddelde rapportcijfer dat de respondenten het congres hebben gegeven, is 7,7. Ruim 63% van hen gaf zelfs een 8 of hoger. Bovendien beveelt 92% van de respondenten het congres zelfs aan collega’s aan om een keer te bezoeken.

Als redenen voor deelname aan de editie van dit jaar, gaven de respondenten onder meer aan:

  • de mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen (82,5%);
  • de mogelijkheid om te netwerken (75%);
  • de geprogrammeerde onderwerpen (57,5%).

Goed tot zeer goed

De onderwerpen die tijdens het plenaire ochtendprogramma aan de orde zijn gekomen, zijn door 86,6% van de respondenten beoordeeld met een goed tot zeer goed! Ook de inhoud van de geboden onderwerpen kon de waardering van de respondenten wegdragen; maar liefst 86,4% gaf hiervoor een score van goed tot zeer goed. De bruikbaarheid van de onderwerpen van de workshops, die voor de middag op het programma stonden, is door 74% van de respondenten beoordeeld met goed tot zeer goed.

De leden van de congrescommissie zijn zeer tevreden met deze uitkomsten van de evaluatie. De ondervraagden hebben voor het volgende congres ook diverse suggesties aangeleverd. De commissie gebruikt deze mede als uitgangspunt voor de organisatie van het jaarlijkse evenement in 2019.

Het programma en de presentaties van het congres kun je terugvinden op de website van de DCRF.

 

Jaarcongres 2019

De datum van het volgende jaarcongres is al bekend: 25 september 2019. De locatie is, net als dit jaar, de ReeHorst in Ede.

Zet deze datum alvast in je agenda en houd de website en de nieuwsbrief in de gaten voor nieuws over het programma, zodat je je tijdig kunt inschrijven!