Bericht van het EFGCP-secretariaat

De inschrijvingen zijn nu geopend voor de komende Multi-stakeholder Workshop over het implementeren van “Good Lay Summary Practice”!

Virtuele workshop gehouden via Zoom
14, 15 & 21 februari 2022, van 13.30 tot 17.45 CET

Te drukke planning of incompatibele tijdzone? De conferentie wordt opgenomen

Meer dan 60 deelnemers van farmaceutische bedrijven in de EU en de VS, CRO’s, academische instellingen, patiëntenorganisaties en non-profitorganisaties hebben het “Roadmap Initiative to Good Lay Summary Practice” gecreëerd met als doel een pragmatisch, breed geaccepteerd kader te ontwikkelen voor lay-summary planning, ontwikkeling, vertaling en verspreiding.

Doe met ons mee aan deze virtuele workshop van 3 middagen waar de belangrijkste inhoud van GLSP zal worden gepresenteerd en hoop en hindernissen voor de implementatie ervan op dag 1 zullen worden verhoogd. Op dag 2 kunnen deelnemers deelnemen aan 2 van de 4 Break-out Sessies naar keuze waarin concrete voorstellen worden uitgewerkt over hoe we onze gemeenschappen het beste kunnen voorbereiden op de respectievelijke bijzonder uitdagende aspecten van GLSP. Op dag 3 zullen de resultaten van deze break-out sessies worden gepresenteerd, gezamenlijk besproken en conclusies voorgesteld om de tweede belangrijke doelstelling van de Europese Commissie en de Roadmap te inspireren: de implementatie van GLSP in de dagelijkse praktijk van klinisch onderzoek, inclusief trainingsmogelijkheden voor alle betrokken belanghebbenden.

Meer informatie & Registratie

De opnames worden gedurende 2 maanden na de einddatum van de workshop privé beschikbaar gesteld aan alle geregistreerde deelnemers om een eerlijk toegankelijkheidskader te bieden aan een maximum aan aanwezigen en deelname in alle tijdzones mogelijk te maken. EFGCP zal zijn best doen om de volledige opname van de conferentie te leveren, maar sommige sessies of delen van sessies kunnen niet beschikbaar zijn vanwege embargo of beperkingen voor privépublicatie. Deelnemers mogen de opnames niet gebruiken buiten het kader voor eerlijke toegankelijkheid van de conferentie, of voor openbare verspreiding of commerciële doeleinden. Meer informatie is beschikbaar op de website van EFGCP