Digitalisering in de zorg is een uiterst actueel thema. Met het ondertekenen van het integraal zorgakkoord gaat dit thema een flinke boost krijgen. Noteer 1 november in jouw agenda, dan organiseert de ACRON een (open) symposium over dit onderwerp. Zie hieronder de uitnodiging. Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  

 

1 november 2022 van 12:00 – 17:30 uur

Locatie: Anatomiegebouw te Utrecht

12:00 – 13:00 uur – Ontvangst met lunch

16:30 – 17:30 uur – Afsluiting en borrel  

 

SPREKERS

Adam Cohen Hoogleraar klinisch farmacologie en Adviseur voor de RvB van het Centre for Human Drug Research

Thomas Kissner Chief Technology Officer (CTO) – Head of DM /PV / IT, GCP-Service International Ltd. & Co. KG

Terttu Haring Head of Clinical Innovation Office Clinical Sciences & Operations, Sanofi

Eric Klaver DCT Regulatory Director, IQVIA

Stan van Belkum Algemeen secretaris/directeur, CCMO  

 

UITNODIGING

Na een periode van veel offline interactie, dan nu toch echt weer een ouderwets symposium op locatie. En welteverstaan een hele mooie locatie, namelijk, het Anatomiegebouw te Utrecht.

Tijdens deze middag wordt er een programma georganiseerd m.b.t. digitalisering in de zorg en daarbij de vraag: ”Zet deze ontwikkeling zich ook al door in klinisch onderzoek?

Wat zijn de mogelijkheden? Hoe snel en/of makkelijk zijn nieuwe toepassingen door te voeren binnen ons veld? Waar lopen we tegen aan? Hoe denken we dat Nederland het hierin doet, lopen we voor of achter?”

Met deze snel veranderende wereld waarin technologie voortdurend vordert, is er altijd meer dat we kunnen doen, evenals nieuwe doorbraken om over te leren. Bijvoorbeeld: ‘Het digitaliseringsproces heeft geholpen bij het virtueel uitvoeren van klinische onderzoeken en het concept van patiëntgerichtheid is verbeterd door gedecentraliseerde uitvoering van klinische proeven. Digitalisering helpt ook bij het veilig opslaan van klinische onderzoeksgegevens.’

Wij hebben 5 interessante sprekers, die op deze dag een presentatie zullen geven over wat zij tegenkomen in hun werkveld en wat te maken heeft met dit onderwerp.  

 

Klik hier om het volledige programma te bekijken  

 

Na deze presentaties zal er nog een paneldiscussie zijn. Voor deze paneldiscussie vragen wij je om een aantal stellingen die je graag behandeld ziet, voor vrijdag 21 oktober 2022 aan ons te mailen op: info@acron.nl.

Al met al een enerverend programma en daarbij een leuke gelegenheid om elkaar weer eens te spreken!  

Wij hopen je dan ook te mogen verwelkomen op 1 november a.s.  

 

Klik hier om je in te schrijven – Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar