DCRF Jaarcongres goed beoordeeld

Een gemiddelde van 7,4 voor het DCRF Jaarcongres van 4 oktober 2017 in Ede, plus veel nuttige tips die de organisatie met plezier ter harte neemt voor de editie van 2018! Dat is de uitkomst van de enquête die bijna de helft van de deelnemers hebben ingevuld. Het congres werd bezocht door maar liefst 294 deelnemers uit de diverse doelgroepen van de DCRF.

Positieve uitschieters in de beoordeling van het programma waren de presentatie van Tessa Richards, de ECTR workshop en het mini symposium over Patient Generated Data. Bijna 90% van de bezoekers gaf aan volgend jaar een collega mee te nemen naar het congres. Op de vraag welke onderwerpen bezoekers graag in 2018 op het programma willen zien, leverden de ondervraagden tal van suggesties aan.

De congrescommissie is blij met deze terugkoppeling en neemt deze mee voor de organisatie van het jaarlijkse evenement in 2018.

Jaarcongres 2018

In januari 2018 start de DCRF met de organisatie van het congres in 2018 dat plaats zal vinden op 26 september 2018. De locatie is, net zoals de voorgaande jaren, de ReeHorst in Ede.

Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten voor nieuws over het programma, zodat je je tijdig kunt inschrijven!