Met ingang van 16 september is Fenna Mahler toegetreden tot het dagelijks bestuur van de DCRF. Fenna werkt op dit moment als Senior Projectmanager & coördinator van een pediatrisch IMI project bij het Radboudumc. Sinds het behalen van het vrij doctoraal medische wetenschappen is Fenna werkzaam geweest in diverse rollen bij CRO/farmaceutische bedrijven. Later maakte ze de overstap naar het Radboudumc, waar ze onder meer als research consultant betrokken was bij het opzetten van het interne kwaliteitssysteem en het beoordelen van de aanvragen voor de lokale toestemming van de Raad van Bestuur voor de uitvoering van klinisch onderzoek.

Fenna is geen onbekende van de DCRF. In de periode dat ze als research consultant bij het Radboudumc werkte, heeft ze de NFU vertegenwoordigd in de Werkgroep Lokale uitvoerbaarheid en waardevolle inbreng gegeven op de totstandkoming van het concept van de procedure Lokale haalbaarheid.

 

Het bestuur van de DCRF heet Fenna van harte welkom en verheugt zich op de samenwerking bij de activiteiten van de DCRF.